Van droom naar realisatie

De uitdaging: renoveer een appartement in 1 maand tijd. Concreet: een volledig nieuwe badkamer, wc en keuken. Alle ruimtes de elektra vernieuwen, alle plafonds en muren stucen. Dubbele deuren plaatsen in de woonkamer voor meer licht, nieuwe vloer er in en de badkamer en WC ┬ávergroten… Een hele klus en niet veel tijd. Vooral het drogen van het stucwerk blijft altijd spannend. Vol enthousiasme zijn we gestart. En binnen 1 maand was de aannemer klaar! Daarna kon de keuken worden geplaatst, de vloeren gelegd, de gordijnen en andere raambekleding opgehangen en de meubels er in. De opdrachtgevers meer dan tevreden en wij ook! Een super leuk project om te doen. Zie hier het resultaat.

Welkom

Gaat u renoveren of verbouwen? Ik help u graag! Neem contact met me op dan kijken we samen wat ik voor u kan betekenen.

Vivienne