Een echte doorpakker

We kochten een groot huis waar zestig jaar niets vernieuwd was. Dat betekende een grote verbouwing! Vivienne heeft ons als bouwbegeleider door alle stappen geloodst, met heel veel deskundigheid en daadkracht! Van het aanvragen van offertes om een aannemer te kiezen tot het opstellen van een planning waar alle facetten van de verbouwing een logische plek kregen, tot het aansturen van de vakmensen en het waken over de voortgang en de kwaliteit. Dit heeft ons veel tijd en ook veel kosten bespaard. Vivienne heeft veel ervaring en weet wat er moet gebeuren. Ze pakt echt door en doet dat op uiterst prettige en toegankelijke wijze. Bij zo’n verbouwing moeten heel veel keuzes worden gemaakt en het was cruciaal om dan iemand te hebben die meedenkt en signaleert. Nu, enkele jaren later, wonen we nog steeds met heel veel plezier in ons van top tot teen verbouwde huis, en kunnen we echt zeggen dat het huis klopt – de gekozen indeling, de gekozen materialen, de gekozen aanpak. Viviennes rol is daarin bepalend geweest en we kunnen een samenwerking met haar van harte aanraden! 

Marike en Gideon

Welkom

Gaat u renoveren of verbouwen? Ik help u graag! Neem contact met me op dan kijken we samen wat ik voor u kan betekenen.

Vivienne