Uitstekende smaak

Met veel plezier schrijf ik een review over de renovatie, kleine verbouwing en decoratie van de flat van mijn dochter door Vivienne Niessen.
In het Haagse tijdschrift « Leven » stuitte ik op haar advertentie. Het eerste contact verliep meteen reuze plezierig en wij besloten met haar in zee te gaan. Om te beginnen kwam Vivienne met een keurig uitgewerkte plattegrond van de flat. Meteen al besloten wij de badkamer en wc te vergroten door de muur naar voren te halen. Nieuwe vloeren, nieuwe keuken, nieuwe meubels, bed etc. De hele flat moest geverfd worden, zeg maar totaal opgeknapt worden. Vivienne kwam met een aannemer en wij hoefden daar niets voor te doen. Na goedkeuring van de begroting mochten mijn dochter en ik, onder begeleiding van Vivienne, alles gaan uitzoeken. Vivienne had alle adressen en met haar uitstekende smaak was het een plezier om alles uit te zoeken. Ook begeleidde zij de hele verbouwing en renovatie en was elke dag in de flat te vinden. Het eind resultaat is prachtig, de flat is onherkenbaar. Van een burgerlijke flat is het een luxe appartement geworden. Ook was de renovatie op tijd klaar, dus geen vertraging of wat.

Ik kan iedereen aanbevelen haar advies en begeleiding in te winnen bij een opknapbeurt van huis of flat.
Hedy Reidt

Welkom

Gaat u renoveren of verbouwen? Ik help u graag! Neem contact met me op dan kijken we samen wat ik voor u kan betekenen.

Vivienne