Een lot uit de loterij!

In januari 2023 was ik via internet op zoek naar een bedrijf dat mij zou kunnen helpen met een totale makeover van mijn appartement. De website Van Woonhuis naar Droomhuis van Vivienne Niessen sprak mij direct aan. Ik stuurde op zondagmiddag een mailtje en kreeg direct een hartelijke reactie terug, zo klantvriendelijk! Vervolgens hebben we snel kennis gemaakt en het voelde meteen vertrouwd voor mij.

Wat betreft de makeover wist ik zeker dat ik mijn keuken en woonkamer wilde omwisselen qua plek en dat ik mijn badkamer en toilet wilde vernieuwen. Vivienne heeft me bij de hand genomen en creatieve en verfrissende ideeën ingebracht, ook voor de andere ruimtes. Meerdere keren hebben we leveranciers bezocht en met alle geduld heb ik mijn keuzes kunnen maken.

Vivienne heeft me volledig ontzorgd en ze maakte een zeer gedetailleerde planning voor de makeover. Ik heb twee maanden in een short stay appartement doorgebracht en zij zorgde er samen met de aannemer voor dat alles vlekkeloos verliep. Ook de aannemer was diep onder de indruk van de planmatige aanpak van Vivienne. Met ons drieën zaten we in een groepsapp waardoor er snel geschakeld kon worden. De planning is gehaald, het werk is uitstekend uitgevoerd en ik heb totaal geen stress ervaren.

Ik kan iedereen aanraden om Vivienne in te schakelen bij makeovers of verbouwingen. Ze verstaat haar vak en is heel empathisch en doortastend. Kortom, een lot uit de loterij!

Dankjewel voor alles Viv!!

Nienke

Welkom

Gaat u renoveren of verbouwen? Ik help u graag! Neem contact met me op dan kijken we samen wat ik voor u kan betekenen.

Vivienne