Twee waardevolle aanwinsten

In 2022 heb ik zowel de keuken als de badkamer door VWND laten renoveren. Onder de toegewijde en betrouwbare begeleiding van Vivienne is hieruit een bijzonder mooi resultaat naar voren gekomen.

Aangezien ik geregeld een aantal dagen in buitenland verblijf is het een verademing te weten dat zij op alerte wijze de vinger aan de pols houdt zodat overeengekomen afspraken met aannemers helder blijven. Zodoende wordt de stress gereduceerd en wordt er direct geanticipeerd op gewijzigde situaties. 

Met oog voor detail, zorgvuldigheid en een to-the-point bijdrage wordt meegedacht om tot het beste resultaat te komen. Ik zal een volgende keer zeker weer gebruik maken van haar doortastende advies. Dank voor je bevlogen- en deskundigheid welke hebben geleid tot deze twee waardevolle aanwinsten.

Heico Mallie

Welkom

Gaat u renoveren of verbouwen? Ik help u graag! Neem contact met me op dan kijken we samen wat ik voor u kan betekenen.

Vivienne