Van wonen naar tHUISkomen

Samen met de klant haar appartement een complete make-over gegeven. Van het begin tot het eind is alles samen uitgezocht en goed doorgesproken zodat er in 2 maanden tijd een compleet nieuw huis werd opgeleverd. De keuken werd verplaatst naar de woonkamer en vice versa zodat beide ruimtes veel beter tot zijn recht komen. De haard werd op ooghoogte gebracht met een nis voor de TV erboven. De zitkamer is nu een cosy TV-hoek met de grote TV ook in een nis weggewerkt. De badkamer ging van zwart naar een warme en relaxte uitstraling, de slaapkamer werd volledig blauwgroen geschilderd inclusief plafond en kreeg een mooie achterwand met nisjes en verlichting en kamerhoge verduisterende gordijnen waardoor slapen nog nooit zo fijn was. Ook de studeer- en logeerkamer kregen een mooie blauwe kleur en het strand en zee thema is in de gang doorgevoerd met prachtig behang van Elitis. Helaas paste het keukenblad niet in de lift dus hoogwerker en vergunning binnen halve dag geregeld ;). Het appartement is nu echt een geheel. Buiten werd het terras voorzien van onderhoudsvrije composiet planken en nieuwe zonwering. Kortom een hele fijne en geslaagde metamorfose!

Welkom

Gaat u renoveren of verbouwen? Ik help u graag! Neem contact met me op dan kijken we samen wat ik voor u kan betekenen.

Vivienne