Grote klasse: een vette 10!

Van Woonhuis naar Droomhuis (Vivienne) is een verademing om mee te werken.  Wij hebben onze keuken in 2023 laten vervangen door een nieuwe. Dit onder toezicht begeleiding en advies van VWND en dit volledig aan Vivienne overgelaten tijdens onze afwezigheid / vakantie van drie weken. En dat is super bevallen !!! Geen sores en alles spic & span aangetroffen bij terugkomst. Zelf de kastjes uit- en inruimen was het enige wat we moesten doen, een absolute aanrader! Uitgevoerd door kundige mensen van Topkeukens en no how van Vivienne.

Top prestatie geleverd en uitgevoerd!

Kortom: vertrouwd en veilig gevoel bij alle mensen!

Anne-Miek en Frits

Welkom

Gaat u renoveren of verbouwen? Ik help u graag! Neem contact met me op dan kijken we samen wat ik voor u kan betekenen.

Vivienne