vanwoonhuisnaardroomhuis

Nieuws!

Vakantiehuis in Spanje

Altijd al een 2e huis in Spanje willen hebben met alle gemakken zoals wij die in Nederland gewend zijn? Dat kan! Wij bouwen onder de naam BellaHouse 46 luxe vakantiewoningen in de omgeving van Alicante. Op 2 uur vliegen van Nederland in het meest zonnige deel van Spanje. Reeds meer dan de helft is al verkocht dus wacht niet te lang! Voor meer info www.bellahouse.es of mail naar info@bellahouse.es

 

Nieuw terras

Ook zo’n zin in de zomer? Geef je tuin een goede opknapbeurt en creëer een mooi terras zodat je optimaal kan genieten van de tuin.

 

Advies voorafgaand bij aankoop nieuw huis/appartement

Bent u bezig met de aanschaf van een huis of appartement en wilt u zeker weten dat alle wensen in dit pand gerealiseerd kunnen worden? Laat mij meedenken en indelingen maken om te zien of uw wensen inderdaad haalbaar zijn. Tevens kan er vrijblivend een indicatie gegeven worden van de te verwachten kosten zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Nieuwbouw huis wordt heerlijk gezinshuis

Wie zegt dat nieuwbouw niet leuk is? Juist bij een nieuwbouwhuis valt snel eer te behalen door slim met de verlichting om te gaan, een gashaard toe te voegen, goed na te denken over het optimaal gebruik van de ruimtes. Goede meubels, de juiste raambekleding en nog wat mooie accessoires en je hebt een verbluffend resultaat. Het eindresultaat dat ziet u over een aantal weken…

Nieuw project gestart!

Na een heerlijke zomer ben ik gestart met een nieuw project! Een relatief nieuw huis waar een aantal zaken verbouwd gaan worden maar vooral veel inrichten. Gisteren lekker aan de slag geweest met het moodboard. Je krijgt al zin in de zomer!

Bedrijfsbezoek Riverdale

Ik mocht een kijkje nemen bij het bedrijfspand van Riverdale. Alleen het pand al, ontworpen door Piet Boon, kun je niet missen als je over de A12 rijdt. Wat een indrukwekkend visitekaartje! Nou ook binnen is het mooi, hoge plafonds, stoere vloeren. Je krijgt gelijk zin om aan het werk te gaan. Sinds kort heeft Riverdale ook een keuken. Met een eigentijdse uistraling. Ik heb heerlijk inspiratie opgedaan, nieuwe ideeën gekregen en ga hiermee aan de slag!

Site kan live!

Vandaag is de site live gegaan! Wel even wennen als je bij een groot bedrijf hebt gewerkt om alles zelf te ontdekken maar met hulp van vriendinnen kom je een heel eind. Ik ben benieuwd naar jullie reacties!