vanwoonhuisnaardroomhuis

Uncategorized

Ook op Instagram!

Ben je benieuw waar ik mee bezig ben? Volg mij dan op instagram op @vanwoonhuisnaardroomhuis

Hier hou ik je op de hoogte over lopende projecten, reeds gerealiseerde projecten, interieur nieuwtjes en andere leuke wetenswaardigheden.

Te huur: Volledig gerenoveerd achterhuis in Voorburg

Op loopafstand van station, winkels, restaurants, park en vele voorzieningen is dit mooie achterhuis te huur. Ideaal voor een expat die alles dichtbij wil hebben en op zoek is naar een volledig gerenoveerd en direct bewoonbaar huisje. Slaapkamer, badkamer met douche, keuken en woonkamer. Voorzien van wasmachine/droger en alles  is nieuw! Tevens kleine tuin tot uw beschikking.

Ouderwets vakwerk!

In 1 van mijn projecten moet er een nieuwe trap komen naar zolder en dat proces is prachtig om te zien. Echt vakwerk. Tree voor tree wordt de trap terplekke op maat gemaakt.

Pimp je wc!

In de kerstvakantie heb ik mijn toilet behangen. Onze toilet is best groot en met lichte muren lijkt het nog groter vandaar dat ik één wand heb behangen met prachtig behang van Elitis. Het resultaat zie je hier! Paar lampjes gekocht en aangesloten en de WC is nu helemaal gezellig.

Inspiratie op doen op de Woonbeurs

Afgelopen week was de woonbeurs. Altijd leuk om rond te lopen en inspiratie op te doen. Vooral het VT wonen huis was weer een hele happening. Ook veel leuke accessoires en hebbedingetjes gezien. Bijgaand wat plaatsjes om na te genieten.

Laat de zomer maar komen…

De afgelopen periode zeker niet stil gezeten! Ondere andere aan de slag gegaan met steigerhout voor een aantal klanten en bijgaand één van de opstellingen die zijn opgeleverd. Een heerlijke zit- en eethoek om de hele zomer lange avonden buiten te zitten. Laat het mooie weer maar komen!

Vakantiehuis opgeleverd!

Binnen de gestelde termijn is bijna gelukt… Er was behoorlijk wat tegenslag door een riolering die niet conform tekening liep, tegels die krom werden geleverd en het stuukwerk droogde niet geheel volgens schema. Elke keer werd het weer opgelost! Uiteindelijk was er 1 week extra nodig om de afgesproken werkzaamheden te realiseren. Dat er daarna nog wat extra werkzaamheden uit voort komen is altijd leuk om te zien. Een super leuk project om te doen en altijd fijn om te horen dat de eigenaars zeer tevreden zijn. Ik hoop dat zij er met hun gezin heel veel zonnige dagen gaan doorbrengen! Met dank aan de firma Hennink voor de prettige samenwerking.

Nieuwe samenwerking

Mijn huidige project doe ik met de firma Hennink. Voor mij is dit de eerste keer dat we samen werken en tot op heden gaat het prima. Bij elk project zit altijd wel wat tegen, in dit geval de riolering die helaas niet conform de originele bouwtekening liep waardoor er dagen lang gegraven moest worden in de kruipruimte. Maar het is gelukt! Alle leidingen zijn netjes aangesloten en de gaten kunnen weer gedicht. De koekoeken krijgen al duidelijk vorm en deze week zijn de gaten in de wanden gemaakt voor de nieuwe kozijnen. Hier kwam wel wat mankracht bijkijken.

De werkzaamheden zijn gestart

Om koekoeken te realiseren moet er eerst gegraven worden… Eerst met een kleine graver maar dat was niet voldoende dan maar met de grote graver! Er is in elk geval nu genoeg ruimte om de 2 vloeren te storten en de wanden van de koekoek op te bouwen. Nu hopen dat het weer mee zit!

Tweede woonkamer gereed!

Het is gelukt! Op tijd voor de kerst heb ik met diverse ondernemers de tweede woonkamer van hospice het Vliethuys opgeleverd! Het is een prachtige warme ruimte geworden die multifunctioneel is. Men kan er zitten, lezen, TV kijken, overleggen of gewoon zich even rustig terug trekken. Ik ben enorm trots dat ik voor dit bijzondere project de inrichting heb mogen verzorgen.