Van oud naar fijn familieHUIS

In januari gestart met de renovatie van een jaren 30 huis (architect Jan Wils). Na de voorbereiding (vergunningen aanvragen inclusief welstandscommissie omdat het onder beschermd dorpsgezicht valt) en selectie van de juiste aannemer konden we aan de slag. De basis van het huis is goed echter alle elektra, de CV installatie, de badkamers en de keuken worden vervangen om er een heerlijk gezinshuis van te maken. Daarnaast zal er worden geïsoleerd, geschilderd en komt er dubbel glas. De nieuwe indeling op de 1e etage en zolder staat en ook de trap naar zolder is verplaatst zodat de ruimtes optimaal benut kunnen worden. Alle elektra en CV installatie per kamer is voorbereid. Er zijn veluxramen geplaatst op zolder en drie dakkapellen gemaakt. Wat een bak licht op zolder nu! De stalen kozijnen zijn vervangen voor steellook kozijnen. Erg mooi! Er is heel veel gestuukt, getimmerd, betegeld en geschilderd. De keuken zit erin, de badkamers zijn klaar, de deuren voorzien van nieuw beslag, nieuwe ensuite kasten zijn gemaakt. De trap is bekleed en de lampen worden opgehangen. Het is af en zo mooi geworden! Wat een fijn gezinshuis voorzien van alle gemakken en optimaal benut qua ruimtes.

Welkom

Gaat u renoveren of verbouwen? Ik help u graag! Neem contact met me op dan kijken we samen wat ik voor u kan betekenen.

Vivienne