Van … naar mooiste HUIS van de straat

Begin 2013 begonnen met het maken van de tekeningen en het verkrijgen van de vergunningen. Tijd zat toch om in juni 2014 een renovatie op te leveren… Tsja als de gemeente mee werkt wel zou je zeggen. Maar dat deden ze dus niet. Wekelijkse bezoekjes aan de welstand waren noodzakelijk maar het is gelukt! Ondanks de vertragingen in het vergunningen traject, discussies over keimen of stuukwerk, waar welk detail en de hoeveelheid van de details is afgelopen maandag de sleutel overgedragen en de renovatie afgerond. Het eindresultaat is volgens de dagelijkse voorbijgangers in één woord PRACHTIG! Gelukkig zijn de eigenaars en ik zelf ook meer dan tevreden met het eindresultaat. Het is mooier dan ik had durven hopen.

 

Welkom

Gaat u renoveren of verbouwen? Ik help u graag! Neem contact met me op dan kijken we samen wat ik voor u kan betekenen.

Vivienne