VakantieHUIS inrichten

De nieuwe eigenaars wilde een saai huis omtoveren in een heerlijk vakantiehuis. De begane grond ligt deels in de duin vandaar twee koekoeken gerealiseerd zodat overal daglicht is en alle ruimtes optimaal gebruikt kunnen worden. Ook zijn de badkamers volledig vernieuwd en is alles geschilderd. Om dit binnen de gestelde termijn te realiseren is bijna gelukt… Er was behoorlijk wat tegenslag door een riolering die niet conform tekening liep, tegels die krom werden geleverd en het stukwerk wilde maar niet drogen. Elke keer een uitdaging en opgelost op tijd! Uiteindelijk was er 1 week extra nodig om de afgesproken werkzaamheden te realiseren. Dat er daarna nog wat aanvullende werkzaamheden uit voort komen is altijd leuk om te zien. Een mooi project om te doen en fijn om te horen dat de eigenaars zeer tevreden zijn. Ik hoop dat zij er met hun gezin heel veel zonnige dagen gaan doorbrengen!

Welkom

Gaat u renoveren of verbouwen? Ik help u graag! Neem contact met me op dan kijken we samen wat ik voor u kan betekenen.

Vivienne